Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: ΕΡΓΑ 13 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος - Τα έργα που περιλαμβάνονται στην Προγραμματική Σύμβαση.

Έργα ύψους 13 εκατ. ευρώ περιλαμβάνονται στην προγραμματική σύμβαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την εξέλιξη αυτών των έργων εξέτασαν στη σημερινή συνάντησή τους ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Τα έργα αφορούν στη:

-Μελέτη και κατασκευή του Εκκλησιαστικού Μουσείου και του Κέντρου Συντήρησης Κειμηλίων.
-Αποκατάσταση και συντήρηση παλαιού ιστορικού κτηρίου πρώην Ιεράς Συνόδου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αγ.Φιλοθέης 19, Πλάκα.
-Μελέτη και κατασκευή αποκατάστασης – οικοδομικής και καλλιτεχνικής του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέα παρεκκλησίου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας με τον μακαριότατο, εκφράσαμε την πρόθεσή μας, υπό την καθοδήγηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, να δουλέψουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια, σε συνεχή συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος», δήλωσε ο κ. Καραγιάννης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ