Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

«Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει τη σκηνή παίζοντας όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας.

Ο θεατρικός μονόλογος του «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το θέατρο Αριστοτέλειον για δύο παραστάσεις το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε.....

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας, αναφέρουν οι συντελεστές.

«Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη», υπογραμμίζουν.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής
Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής
Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος

Παραστάσεις:  Σάββατο 30/11 στις  9:00 μ.μ.
                     Κυριακή 1/12 στις  8:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ μειωμένο και προπώληση
                                       
Διάρκεια παράστασης: 70’ χωρίς διάλειμμα

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2310 262 051
Ticketservices.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ