Skip to main content

Η προεκλογική κίνηση των υποψηφίων βουλευτών

Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, επισκέφθηκε υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης και υπηρεσίες του σήμου Αμπελοκήπων. Το βράδυ είναι καλεσμένος σε εκδήλωση φίλων στο Μακεδονία Παλλάς, απ΄ όπου και θα το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, το πρωί της Τρίτης επισκέφτηκε  την ΔΟΥ  Φορολογίας Ανωνύμων Εταιριών και το κεντρικό κατάστημα ΙΚΑ.

Αύριο Τετάρτη  στις 8 μμ, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σαλαγκούδης, πραγματοποιεί εκδήλωση για τους κατοίκους της Επαρχίας Λαγκαδά στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά. Αργότερα θα βρεθεί στη Θέρμη, όπου θα συναντήσει τη νεολαία της περιοχής στο καφέ “Albus”.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης,  Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σήμερα  Τρίτη θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση εκπαιδευτικών στη μονή Λαζαριστών, ενώ το βράδυ  θα παραβρεθεί σε πάρτι νεολαίας που πραγματοποιείται στο CORAL.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου, το πρωί της Τρίτη είχε  συναντήσεις με φίλουςαπό την Καλαμαριά, ενώ το βράδυ θαπαρακολουθήσει την τηλεμαχία τωνπολιτικών αρχηγών σε καφέ της Τούμπας


 Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, Αγγελική Τριαρίδου, την Τετάρτη  19.30 θα μιλήσει στο Ανοιχτό Θέατρο στο Κορδελιό και θα επισκεφθεί καταστήματα της περιοχής.