Skip to main content

Η προπόνηση του Άρη - Μέσα ο Ανάκογλου, εκτός παραμένει ο Τζεμπούρ

O νεαρός μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Αλγερινός επιθετικός παραμένει εκτός

Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονήθηκε κανονικά ο Δημήτρης Ανάκογλου που ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες ενώ αντίθετα ο Ραφίκ Τζεμπούρ παραμένει ακόμη εκτός.

Αύριο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο και μετά τη ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Αναστόπουλο, η αποστολή της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Αχαρνών (14:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.