Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι προσφορές γέμισαν με κόσμο την αγορά - Το αδιαχώρητο στο κέντρο (vid)

Πολύ ικανοποιητική χαρακτηρίζουν την κίνηση οι έμποροι του κέντρου της Θεσσαλονίκης που είχαν ανοιχτά τα καταστήματά τους

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χιλιάδες κόσμου να έχουν κατακλύσει τα εμπορικά κέντρα που είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή.

Πολλοί καταναλωτές επέλεξαν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που κάνουν τα καταστήματα που διατηρούν τις τιμές στα επίπεδα του Black Friday, προσφέροντας εκπτώσεις που φτάνουν και το 50% σε επιλεγμένα προϊόντα.

Αυξημένο ήταν το καταναλωτικό ενδιαφέρον κυρίως στα είδη ένδυσης και υπόδησης και λιγότερο στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών που παραδοσιακά έχουν την τιμητική τους σε τέτοιες περιόδους, ενδεχομένως διότι πολλοί αναμένουν ακόμα καλύτερες προσφορές στη διάρκεια της αυριανής Cyber Monday.

Πολύ ικανοποιητική, όπως και χθες, χαρακτηρίζουν την κίνηση οι έμποροι του κέντρου, που μίλησαν στη Voria.gr, οι οποίοι σημείωσαν ότι το τριήμερο αυτό ήταν το ιδανικό τελείωμα ενός δύσκολου μήνα.

Τόνισαν, πάντως, ότι το στοίχημα είναι η λειτουργία της αγοράς κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, που παραμένει ερωτηματικό δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κόσμος εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού.

Σύμφωνα με το ισχύον ωράριο λειτουργίας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.