Skip to main content

Πρωταθλητές θα παίξουν beach volley στην Αριστοτέλους (φωτο)

Από το πρωί της Τετάρτης, συνεργεία βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου έστρωσαν άμμο, ενώ τοποθέτησαν και τις κερκίδες.

Σε γήπεδο beach volley μετατρέπεται η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Thessaloniki Masters, με συνολικά 63 ομάδες ανδρών και γυναικών.

Από το πρωί της Τετάρτης συνεργεία βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου έστρωσαν άμμο και τοποθέτησαν τις κερκίδες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το τουρνουά. Συγκεκριμένα στρώθηκαν 100 κυβικά άμμου, ενώ στήθηκαν κερκίδες συνολικά 600 θέσεων.

Φέτος, για πρώτη φορά θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley.

Όπως ανακοινώθηκε, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Πέμπτης με τα προκριματικά των ανδρών και την Παρασκευή θα μπουν στην άμμο και οι γυναίκες.



Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο Thessaloniki Masters θα ξεκινήσουν στην καρδιά της νύμφης του Θερμαϊκού από τις 9 το πρωί της Παρασκευής με τους άνδρες. Από το απόγευμα μετά τις 6 θα αγωνιστούν οι γυναίκες.

Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου, από τις 18.30 έως τις  20.30 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤSPORTS.



Οι πρωταθλητές Ελλάδας, Άγγελος Μανδηλάρης/Βασίλης Μανδηλάρης και οι περσινοι νικητές του Thessaloniki Masters, Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου θα αγωνιστούν απέναντι στις καλύτερες ανδρικές ομάδες του πανελλήνιου σιρκουί, όπως αυτές των Μπανιώτη/Τερζόγλου και Μιχελάκη/Μούχλια. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και οι Κύπριοι Λιοτατής/Χρυσοστόμου.

Οι χρυσές νικήτριες του IOS ONE ONE* STAR και μέλη της Εθνικής ομάδας, Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου ξεχωρίζουν στο ταμπλό των γυναικών. Οι πρωτοπόρες της φετινής πανελλήνιας βαθμολογίας, Πηγιάνα Μεθενίτη/Άννα Σπανού βρίσκονται και αυτές στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, όπως και οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο μονάστερο τουρνουά της FIVB στην Ίο, Μυρίλλα/Σαριδάκη, Αποστολάκη/Σπηλιωτοπούλου και Καραγκούνη/Σαρακατσάνη.



Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Έλληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο δήμος Θεσσαλονίκης και η Αθλητική Ένωση Νέων Αγ. Τριάδας.