Skip to main content

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Ονομαστικός χορηγός η Protergia

Η διοργάνωση πλέον θα ονομάζεται Protergia - 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.

Η Protergia και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης ενώνουν την ενέργειά τους στο μεγαλύτερο νυχτερινό αθλητικό γεγονός της χώρας.

Η Protergia στέκεται στο πλευρό της αθλητικής διοργάνωσης ως ονομαστικός χορηγός, η οποία υπό το όνομα πλέον «Protergia - 5ος Διεθνής Νυχτερινός  Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης», θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία διοργάνωση σημαντικής κοινωνικής προσφοράς δεδομένου ότι μέρος των εσόδων συμμετοχής προσφέρονται για την οικονομική ενίσχυση 50 σχεδόν κοινωνικών φορέων, ιδρυμάτων και οργανώσεων,  που επιτελούν κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Παράλληλα με το κοινωνικό πρόσωπο, το αθλητικό αυτό γεγονός διαθέτει έντονο πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας συμμετέχοντες δρομείς αλλά και επισκέπτες απ’ όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

O «Protergia - 5ος Διεθνής Νυχτερινός  Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.