Skip to main content

Οι πρώτες δηλώσεις Κουτσοχήνα ως προέδρου του ΔΣΘ (video)

Δίπλα στον Στάθη Κουτσοχήνα στεκόταν, στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Βαλεργάκης, ως ένδειξη ενότητας του ΔΣΘ.

Μήνυμα ενότητας και ομαδικότητας έστειλε ο Στάθης Κουτσοχήνας, στις πρώτες του δηλώσεις ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε απέναντι στον Χρήστο Ράπτη (δείτε εδώ).

Ο κ. Κουτσοχήνας δήλωσε συγκινημένος και υποσχέθηκε ενώπιον των συναδέλφων του πως «έτσι σεμνά και ταπεινά όπως ξεκίνησε ο συνδυασμός του, έτσι σεμνά και ταπεινά θα συνεχίσει».

«Η ευθύνη είναι πάρα πολύ μεγάλη και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συναδέρφων. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με όλους τους συναδέλφους, από όλες τις παρατάξεις για να κάνουμε, έστω να προσπαθήσουμε, κάποια από τα πράγματα που όλοι μαζί θέλαμε ξεκινώντας την ομάδα και τον συνδυασμό της "Δικηγορίας Μπροστά"».

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά από όλους τους συναδέρφους της παράταξης και όλους τους συναδέρφους του που τους ψήφισαν, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα αν έλειπε έστω και ένας από το παζλ. «Οι ομαδικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα», σημείωσε.

«Σηκωθείτε από τον καναπέ σας και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας»: αυτό είναι το μήνυμα, όπως είπε ο νέος πρόεδρος του ΔΣ, το μήνυμα που έστειλαν σήμερα οι δικηγόροι και ο σύλλογος της πόλης.

Σημειώνεται ότι ως ένδειξη ενότητας του συλλόγου, δίπλα στον κ. Κουτσοχήνα στεκόταν στη διάρκεια των δηλώσεων του ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Βαλεργάκης, παρότι οι δύο άντρες πολιτικά προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, ο μεν πρώτος από την κεντροαριστερά ο δε δεύτερος από τη ΝΔ.