Skip to main content

Η πρώτη αντίδραση του Γκαρθία: Όλοι βγαίνουμε χαμένοι (φωτο)

Ο Καταλανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» εκφράζει την πεποίθησή του ότι κανείς δεν χάρηκε από το περιστατικό του τραυματισμού του στην Τούμπα

Την πρώτη του αντίδραση μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό του στο γήπεδο της Τούμπας κατέγραψε διαδικτυακά ο Όσκαρ Γκαρθία.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο Twitter υπογραμμίζει πως πιστεύει ότι χάρηκε από τον τραυματισμό του ενώ παράλληλα εκφράζει την πεποίθησή του πως όλοι -Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ φίλαθλοι και ελληνικό ποδόσφαιρο- βγαίνουν χαμένοι από το συμβάν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του Καταλανού κόουτς των «ερυθρολεύκων»:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».