Skip to main content

Η πρώτη φωτογραφία της οικογένειας του Ρονάλντο με τη νεογέννητη κόρη τους

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου δημοσιοποίησε τη φωτογραφία ύστερα από την τραγωδία με τον χαμό ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών του.

Την πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος της, το ένα από τα δίδυμα που ήρθε πρόσφατα στη ζωή (το άλλο πέθανε στη γέννα), δημοσιοποίησε η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην οικογενειακή φωτογραφία που δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από την τραγωδία με τον χαμό ενός εκ των δύο νεογέννητων παιδιών τους, άπαντες πόζαραν στον φακό, ώστε να «καλωσορίσουν» με αυτόν τον τρόπο το νέο μέλος.

Το μωρό που έφεραν στον κόσμο ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, βρίσκεται στην αγκαλιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που κάθεται στην πολυθρόνα μαζί με μια από τις άλλες τρεις κόρες του, την Αλάνα Μαρτίν. Οι υπόλοιποι είναι κατανεμημένοι στον καναπέ, με τη σύζυγό του να κρατά αγκαλιά τον Ματέο, ενώ ο μεγάλος από τα παιδιά, ο Κριστιάνο τζούνιορ, κρατά στην αγκαλιά του τη μικρούλα Εύα.

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Χίο (Χεορχίνα Ροντρίγκεθ) και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο, με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)