Skip to main content

Η Μαλαματίνα αγαπά τον ΠΑΟΚ και στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό

Οι διευκρινίσεις της γνωστής ποτοποιίας προς τους φίλους του νταμπλούχου μετά την ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας της με την ΠΑΕ Άρης.

Στη διευκρίνιση ότι στηρίζει τον ΠΑΟΚ προχώρησε η εταιρεία Μαλαματίνα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας της με την ΠΑΕ Άρης.

Με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η γνωστή ποτοποιία ξεκαθαρίζει ότι «αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ», τονίζοντας ότι η φιλοσοφία της είναι να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και συμπληρώνοντας ότι φέτος βρίσκεται δίπλα και στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

«Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη», σημειώνει η εταιρεία, ευχαριστώντας όσους βρίσκονται δίπλα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαλαματίνα:

«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!»