Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

Η ROYAL PHILHARMONIC ORCHESTRA ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ιστορική και διάσημη Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου σε μια μοναδική συναυλία την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής

Η ιστορική και διάσημη Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, σε μια μοναδική συναυλία που αποτελεί το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην πόλη.

Είκοσι δυο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της στη Θεσσαλονίκη η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, μια από τις πιο καταξιωμένες παγκοσμίως, θα παρουσιάσει στη σκηνή της αίθουσας «Φίλων της Μουσικής» κορυφαία έργα κλασικού ρεπερτορίου των Prokofiev, Bruch και Sibelius.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μεγάλες Ορχήστρες στο Μέγαρο, με τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας της Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου.

Το θρυλικό σύνολο θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Vasily Petrenko, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της γενιάς του, ενώ την ορχήστρα συνοδεύει ο διάσημος βιολονίστας Sergej Krylov, ο οποίος επίσης έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους της εποχής του.

Συντελεστές:
Royal Philharmonic Orchestra
Sergej Krylov:Βιολί
Vasily Petrenko: Διεύθυνση Ορχήστρας

Πρόγραμμα Συναυλίας:
Α’ Μέρος:
S. Prokofiev: Classical Symphony
Μ. Bruch: Violin Concerto (σολίστ: Sergej Krylov)
B’ Μέρος:
J. Sibelius: Symphony No.2

Τιμές εισιτηρίων: 80 ευρώ, 70 ευρώ, 60 ευρώ, 45 ευρώ, 20 ευρώ (μειωμένο).

Πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=2868
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ