Skip to main content

Με το χέρι στη σκανδάλη η σέλφι των τοπικών αρχόντων στον Ημιμαραθώνιο

Στη φωτογραφία ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εμφανίζεται να κρατά το όπλο εκκίνησης του αγώνα. Τι σχολιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο 7ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη Θεσσαλονίκης με χιλιάδες άτομα να δίνουν το παρών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι των θεσμών της πόλης.

Μάλιστα, η ομάδα ανήρτησε και μία σέλφι στο διαδίκτυο για να... μεταδώσει το χαρμόσυνο κλίμα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Αλέξανδρος Θάνος εμφανίζονται η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Μάλιστα, στη φωτογραφία ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εμφανίζεται να κρατά το όπλο εκκίνησης του αγώνα, με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού να σχολιάζει: «Δεν είναι η Ρωσική ρουλέτα.. Είναι η εκκίνηση του πιο πετυχημένου νυχτερινού ημιμαραθωνίου!! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!».