Skip to main content

Οι Σέρρες επόμενη στάση για το τουρνουά μπάσκετ της MILKO

Έρχονται πολλά Σαββατοκύριακα γεμάτα μπάσκετ με το MILKO Τουρνουά 3X3, με εκκίνηση από τον Λευκώνα Σερρών, αυτό το Σαββατοκύριακο

Περισσότερα από 1.300 παιδιά συμμετείχαν στις 5 διοργανώσεις MILKO Τουρνουά 3X3, κατά τα 3 τελευταία Σαββατοκύριακα, και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και απολαμβάνοντας πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Επειδή το basket ποτέ δεν σταματά, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το τουρνουά συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο (30/9-1/10) στο Λευκώνα Σερρών, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (7 και 8/10) το ραντεβού είναι στη Μονεμβασιά, στην Κεντρική Πλατεία, και στην Καρδίτσα, επίσης στην Κεντρική Πλατεία. Το Σαββατοκύριακο 14 και 15/10 το MILKO θα περιμένει στον Αγ. Δημήτριο, στο 2ο Λύκειο, και στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο.

«MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Το μήνυμα του MILKO "ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ" ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από το μπάσκετ, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3x3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι».  

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο MILKO 3X3 και ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ www.milko.gr