Skip to main content

Έρχεται Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Άντριγια Ζίβκοβιτς (vid)

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά φέρεται να βρίσκεται ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα

Μια... ανάσα από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, Άντριγια Ζίβκοβιτς, που ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

O πατέρας του Ζίβκοβιτς απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και οι συζητήσεις των δύο πλευρών οδηγούνται σε... γάμο. Μάλιστα, ο Άντριγια Ζίβκοβιτς -όπως χαρακτηριστικά τονίζουν- αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Δικέφαλο για τα επόμενα χρόνια. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα γίνει η τρίτη μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Στις 26 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, κατακτώντας με τους Πορτογάλους δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με συνολικό απολογισμό 88 εμφανίσεων, τεσσάρων γκολ και 17 ασίστ. Γενικώς πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή αριστεροπόδαρου που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Προϊόν των ακαδημιών της Παρτιζάν, πραγματοποίησε το 2013 το ντεμπούτο του και κατέγραψε συνολικά 93 συμμετοχές, 24 γκολ και 17 ασίστ μέχρι το 2016 που τον απέκτησαν οι «αετοί» της Λισαβόνας. Είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και μετράει 17 συμμετοχές ενώ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την U20 της χώρας του το 2015.