Skip to main content

Οι Συριζαίοι ψάχνουν τις ψήφους τους στους δήμους και περιφέρειες

Το «όργιο» ρουσφετιών με προσλήψεις δικών τους παιδιών, ο προϊστάμενος προγραμμάτων ΕΣΠΑ με μηδέν γραπτά και τα εγκαίνια τζαμιού στην Αθήνα.

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες οι Συριζαίοι ψάχνουν να βρουν τις ψήφους τους. Ο χάρτης της επικράτειας βάφτηκε μπλε. Η κα. Δούρου, που κάποιοι την θεωρούσαν διάδοχο του Α. Τσίπρα, μόλις τον απομακρύνουν, μάλλον έχασε το παιχνίδι.

Η έπαρση και η αδιαφορία για τα προβλήματα του λαού, φυσικό είναι να έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Πόσο μπορείς να κοροϊδεύεις τους πολίτες; Όταν μάλιστα, ακόμη και την τελευταία στιγμή, κυβερνάς με αδιαφανείς διαδικασίες;

Βουλή: «Όργιο» ρουσφετιών με προσλήψεις δικών τους παιδιών. Το προεδρείο του κοινοβουλίου σπεύδει να τακτοποιήσει ημέτερους και κομματικούς αφισοκολλητές πριν από τις εκλογές. Φορέας υποδοχής το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Πόσοι χωρούν εκεί άραγε;

Άλλο: Πήρε μηδέν στα γραπτά, αλλά… άριστα στην συνέντευξη και έγινε προϊστάμενος προγραμμάτων ΕΣΠΑ! Δείτε πώς αλλάζει η μοριοδότηση μέσω της προφορικής συνέντευξης. Δημιουργούν τετελεσμένα για τις θέσεις των προϊσταμένων διαχείρισης του ΕΣΠΑ.

Λέμε συνήθως, ότι η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα από τις κάλπες. Επειδή με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα συμβαίνουν ανάποδα, αυτή την φορά ο λαός ήταν που πήρε το μήνυμα, αφού κατάλαβε τι σημαίνει Αριστερά. Οι Συριζαίοι εξακολουθούν ακόμη να ζουν στα 1917, στην δικτατορία του προλεταριάτου της Σοβιετικής Ένωσης.

Τι θέλει άραγε να κρύψει ο Α. Τσίπρας, με την αντισυνταγματική επέμβαση στη Δικαιοσύνη; Φοβάται κάτι, ή απεγνωσμένα ψάχνει να βρει σκάνδαλα, που δεν βρήκε σε 3,5 χρόνια; Δεν γνωρίζει ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον;

Ο Ευ. Βενιζέλος ήταν βαρίδιο στο κόμμα ή στην Γεννηματά; Η προσέγγιση των Παπανδρέου έχει σχέση με την αποπομπή Βενιζέλου; Πριν από την ρήξη μελετήθηκαν οι πιθανές αντιδράσεις του Βενιζέλου; Η Γεννηματά, και όσοι την συμβούλευσαν, πιστεύουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα καθίσει στο σπίτι και θα παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα από την τηλεόραση; [Καταλαβαίνει η Γεννηματά ότι άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της ηγεσίας στον Ανδρουλάκη;]

[Χρεώνουν στον Βενιζέλο "συνωμοσία" στην Δυτ. Ελλάδα κατά του ΚΙΝΑΛ. Δεν ξέρω πόσο αληθή ή προβοκατόρικα είναι τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, αναφέρουν πάντως ότι η απόφαση να τον υποχρεώσουν σε εγκατάλειψη, ελήφθη όταν πήγε στην Πάτρα η Γεννηματά με τους επιτελείς του κόμματος και διαπίστωσε περίεργες καταστάσεις στο κόμμα].

Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ έφερε και μετάθεση της ημερομηνίας εγκαινίων του τζαμιού στην Αθήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου" το τζαμί θα άνοιγε τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα. Την απόφαση είχαν λάβει στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από την διεξαγωγή των ευρωεκλογών ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στην φιέστα των εγκαινίων θα παραβρισκόταν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα ακύρωσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης καθώς εκφράστηκε ο φόβος περαιτέρω απωλειών για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας εναντιώνονται με την λειτουργία του τεμένους εντός της Αθήνας.

Αλβανοτσάμηδες: Τα αλβανικά σύνορα είναι κάτω από τα Ιωάννινα, είπε ο τουρκογενής αρχηγός του κόμματος. Για να μη ξεχνάμε, τα ίδια έλεγε και ο Πολάκης, όταν ως Κνίτης ξυλοκοπούσε Βορειοηπειρώτες: «Τα σύνορα με την Αλβανία, βρίσκονται στην Θεσσαλία».