Skip to main content

Η σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τη «γαλάζια πανστρατιά» υπέρ Ταχιάου

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και έχει ενδιαφέρον ποιοι συμμετείχαν.

Ευρεία σύσκεψη στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη που είχε το χαρακτήρα συντονισμού όλων για την ενίσχυση της υποψηφιότητας του κ. Ταχιάου για τον κεντρικό δήμο, συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης, εκτός του Κώστα Καραμανλή, δηλαδή Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης.

Επίσης συμμετείχε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Θανάσης Νέζης της επιτροπής κατάρτισης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Στην κουβέντα που έγινε ζητήθηκε από όλο τον κομματικό μηχανισμό να στηρίξει την υποψηφιότητα, αλλά και να συμβάλει στη στελέχωση του ψηφοδελτίου, με την πρόταση ισχυρών ονομάτων, ώστε να στηθεί μια λίστα ελκυστική για τους πολίτες και ουσιαστική για την πόλη. Έγινε λόγος για «πανστρατιά» του κόμματος υπέρ της υποψηφιότητας Ταχιάου.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 45'.