Skip to main content

Η «Software Competitiveness International» στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ελληνική εταιρεία πληροφορικής θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στο χορηγικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ως επίσημος υποστηρικτής.

Τη συμφωνία με την εταιρεία «Software Competitiveness International A.E.», μια ελληνική εταιρεία πληροφορικής που προσφέρει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Λογισμικού, και η οποία συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας ως επίσημος υποστηρικτής ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Το προφίλ της ''Software Competitiveness International''

Η Software Competitiveness International ("Soft Com International") είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία Πληροφορικής, που ειδικεύεται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού και εξατομικευμένες λύσεις πληροφορικής.

Ξεκίνησε τη δράση της στην παγκόσμια αγορά το 2010 και από τότε κρατάει τον πήχη πολύ ψηλά σε όλους τους τομείς: στους συνεργάτες, στην τεχνογνωσία, στις υποδομές και στην ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους πελάτες της. Η εταιρεία, με γραφεία στην Ελλάδα και τη Γερμανία έχει καταφέρει, μέσα σε λίγα χρόνια, να αποκτήσει διεθνές πελατολόγιο αλλά και να διακριθεί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και το εργασιακό της περιβάλλον.

Οι δεξιότητες, η εμπειρία, η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, και οι μεθοδολογίες της Εταιρείας καθώς και οι ικανότητες των συνεργατών της, με μακρά παρουσία και αναγνώριση διεθνώς, παρέχουν στους πελάτες της, τεχνική αριστεία, διαδικασίες παγκόσμιου επίπεδου και πελατοκεντρική προσέγγιση   μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.

Παρέχονται:

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού σε όλο το εύρος της διαδικασίας ανάπτυξης Προϊόντων και Λύσεων Λογισμικού, από την Αποσαφήνιση των Απαιτήσεων, την Αρχιτεκτονική, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση, έως τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Υποστήριξη και την Συντήρηση του Λογισμικού.

    Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης Λογισμικού
    Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού
    Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εξειδικευμένη Εκπαίδευση

για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες).

Πιστοποιήσεις και αξιολογήσεις:

ISO9001:2015 & ISO27001:2013 by TUEV AUSTRIA – HELLAS

TISAX level 3 assessment, following the question catalogue of information security of the German Association of the Automotive Industry (VDA ISA). TISAX audit provider: KPMG AG - Germany

IEEE Benchmark project 2014: ''Project and Process Efficiency'' with the overall result 65.9% (''solid'' company), with a ''champion'' performance in PRC (Planning, Risk and Claim Management), as a company belonging to the top scorers of this benchmark

Διακρίσεις:

Greek Exports Awards 2019:

Τop Innovation in Exports -Silver Award

HR Awards 2019:

Best team building program - Silver Award

Best employee engagement strategy - Silver Award

HR Community Awards 2015:

Creative Working Environment Award – Bronze

Motivational & Benefit Policy Award – Bronze

Website and Other Interfaces Award – Bronze

Business Awards 2013 by the Chamber of Lassithi – Crete Greece:

Top growing Small Medium Enterprise

Το ευρύ χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας σε τεχνολογίες λογισμικού περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, όπως Cloud, Machine and Deep Learning, Big Data, Embedded, Web, Mobile Applications, Real Time systems, Horizontal Scaling Applications κ.α.

Η δέσμευση στην επιτυχία και στη συνεχή βελτίωση καλύπτουν, και συχνά υπερβαίνουν, τις προσδοκίες των Πελατών της Εταιρείας. Αυτό οδηγεί στην δημιουργία Προστιθέμενης

Αξίας τόσο στους Πελάτες, όσο και στους εργαζόμενους. Έτσι επιτυγχάνονται μακροχρόνιες συνεργασίες, συμβάλλοντας θετικά στην εξέλιξη και στην επιτυχία τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.softcom-int.com».