Skip to main content

Η sold out παράσταση Strangers in the Night του Τάκη Ζαχαράτου στη Θεσσαλονίκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα σας ταξιδέψει σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους …. στην υγειά μας! Η Aντέλ θα γοητευτεί από την φωνή της Σοφίας Βέμπο και Έιμι Γουαϊνχάουζ από την φωνή της Εντίθ Πιάφ. Η Μαρλέν Ντίτριχ θα κρυφακούσει την Τζένη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διαλέξει ανάμεσα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Σίρλευ Μπάσευ. Όσο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη; Δε θα δυσκολευτεί να κάνει σαματά με τη ζίλια της τραγουδώντας Α modo mio κοντράροντας τη Μέριλιν Μονρόε ενώ η Λάιζα Μινέλι θα χειροκροτεί την Μαρινέλλα από την κουίντα.

Μία βραδιά η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα της παράστασης θα κατευθυνθούν στους Συλλόγους «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής για την υποστήριξη συνανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κείμενα – Σκηνοθεσία
Τάκης Ζαχαράτος
Ενορχήστρωση – Διεύθυνση Ορχήστρας
Δημήτρης Δημόπουλος

Η ευαισθητοποίησή όμως δεν σταματά εκεί. Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και θέλοντας να σταλεί ένα μήνυμα εγρήγορσης και αφύπνισης, ώστε η πρόληψη να οδηγήσει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου θα διανεμηθεί, πριν από την παράσταση ένα ενημερωτικό έντυπο για την αυτοεξέταση μαστού, η οποία μπορεί να σώσει ζωές, αφού 4 στις 10 γυναίκες που διαγνώστηκαν με τη νόσο την ανίχνευσαν με την αυτοεξέταση. Το έντυπο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, με την υποστήριξη της Eurogenetica, που είναι ο platinum sponsor της παράστασης.»

Οι διοργανωτές της Φιλανθρωπικής Συναυλίας Ζωή Παπαγεωργίου (Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα»), Νίκος Πέντζος (Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής) και Χριστίνα Τζελέπογλου Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.

 

 

Οι διοργανωτές της Φιλανθρωπικής Συναυλίας η κυρία Χριστίνα Τζελέπογλου P.R Consultant, ο κύριος Νίκος Πέντζος Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και η κυρία Ζωή Παπαγεωργίου Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα»

ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1 Η κυρία Χριστίνα Τζελέπογλου P.R Consultant, η κυρία Ζωή Παπαγεωργίου Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», ο κύριος Τάκης Ζαχαράτος και ο κύριος Νίκος Πέντζος Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και
2 Οι διοργανωτές της Φιλανθρωπικής Συναυλίας Ζωή Παπαγεωργίου (Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα»), Νίκος Πέντζος (Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής) και Χριστίνα Τζελέπογλου Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων.
3 Οι διοργανωτές της Φιλανθρωπικής Συναυλίας η κυρία Χριστίνα Τζελέπογλου P.R Consultant, ο κύριος Νίκος Πέντζος Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και η κυρία Ζωή Παπαγεωργίου Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα»