Skip to main content

Υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης έσωσαν τον... μισθό μιας γυναίκας

Το περιστατικό απόπειρας κλοπής σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου στην οδό Εγνατία, στη στάση του ΟΑΣΘ, στην Καμάρα.

Σωτήρια ήταν η επέμβαση υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι στάθηκαν εμπόδιο στις διαθέσεις δύο πορτοφολάδων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου στην οδό Εγνατία, στη στάση του ΟΑΣΘ, στην Καμάρα.

Τα όσα διαδραματίστηκαν περιέγραψε στη Voria.gr η παθούσα, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας εξαιτίας των οποίων, όπως λέει, σώθηκε ο μισθός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία ανέβηκε στο λεωφορείο 1Ν από τη στάση Καμάρα. Τότε, ένας άντρας άνοιξε την τσάντα της και αφαίρεσε το πορτοφόλι. Έγινε όμως αντιληπτός από την ίδια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να ζητά από τον οδηγό του λεωφορείου να μη φύγει λόγω της κλοπής.

«Άρχισα να τσιρίζω και να φωνάζω στον οδηγό να μη φύγει γιατί μου έκλεψαν το πορτοφόλι και να καλέσει κάποιος την αστυνομία ενώ εγώ προσπαθούσα με άλλους επιβάτες να μην αφήσουμε τον κλέφτη να κατέβει. Αυτός το έπαιζε ψύχραιμος και μας κορόιδευε ώσπου πήγε να ξεφύγει», περιγράφει στη Voria.gr.

Τότε, όμως, σύμφωνα με την ίδια, υπάλληλοι του δήμου που βρίσκονταν στη στάση της Καμάρας, ακινητοποίησαν τον ένα δράση και τον συνεργό του. Οι δύο δράστες μάλλον φοβήθηκαν και πέταξαν το πορτοφόλι της κυρίας και τράπηκαν σε φυγή.

«Είναι σημαντικό να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως στη διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου που οι υπάλληλοι της με κίνδυνο της ζωής τους μου έσωσαν τον μισθό της δουλειάς μου!!! Και δυστυχώς καθημερινά οι υπάλληλοι του δήμου της καθαριότητας εκτίθενται σε ακραίες καταστάσεις κοντά στην Κάμαρα. Το λιγότερο που τους οφείλω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ», αναφέρει η ίδια.