Skip to main content

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της συζύγου του αείμνηστου Ποικιλίδη

Η κατάσταση της Ρίτσας Ποικιλίδη έχει επιδεινωθεί αρκετά καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά βιώνοντας τον δικό της προσωπικό γολγοθά.

Πριν σχεδόν τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη, του αγαθού γίγαντα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Σ' όλο αυτό το διάστημα η σύζυγός του Ρίτσα βιώνει τον δικό της προσωπικό Γολγοθά, καθώς πήρε πάνω της όλα τα βάρη και την ευθύνη να μεγαλώσει τρία παιδιά.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μία γυναίκα μόνη να αντιμετωπίσει σοβαρά-κυρίως οικονομικά-προβλήματα που ανέκυψαν και της κόστισαν πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί αρκετά, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της, με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να υποβληθεί σε επέμβαση αφού η καθημερινότητά της είναι πλέον πολύ δύσκολη.

Λίγοι είναι εκείνοι που στηρίζουν πραγματικά την άτυχη οικογένεια Ποικιλίδη και θα πρέπει να εξάρουμε τη στάση του επίσημου ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Ως γνωστό, με απόφαση του μεγαλομετόχου οι δύο κόρες της οικογένειας, η Αναστασία και η Πηνελόπη, εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ και έχουν εξελιχθεί σε πολύ ικανά στελέχη της. Για το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, τον Αλέξανδρο, ο αγώνας της οικογένειας και κυρίως της μητέρας Ρίτσας, συνεχίζεται. Πρέπει, όμως, πρώτα να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας της.

Πηγή: Εφημερίδα «Metrosport»