Skip to main content

Η στάση Νοτοπούλου – Γιαννούλη στο κέντρο για... ενέργεια

Μόνο ανταγωνιστικό δεν είναι το κλίμα μεταξύ τους, καθώς οι δυο τους κάνουν και κοινές περιοδείες και προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα τους

Από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις βουλευτικές. Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστος Γιαννούλης, από υποψήφιοι για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα, συνυποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ανταγωνιστικό δεν είναι το κλίμα, καθώς οι δυο τους κάνουν και κοινές περιοδείες και προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα τους, που είναι άλλωστε και το μεγάλο τους στοίχημα, μετά και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Η μάχη του σταυρού προφανώς δεν τους αφήνει αδιάφορους, όμως προέχουν σημαντικότερα σε αυτές τις εκλογές για όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό άλλωστε και οι κοινές εμφανίσεις.

Πάντως, που και που βρίσκεται και λίγος χρόνος για μια ανάπαυλα, ειδικά όταν πρόκειται για γλυκό και μάλιστα σε ένα από τα πιο κομψά και γευστικά ζαχαροπλαστεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Για ενέργεια, όπως λένε και οι δυο τους...