Skip to main content

Η στάση του ΠΑΟΚ στην απολογία για τον τραυματισμό Κάλλεν

Τι λένε στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ για τη χθεσινή απολογία και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισαν στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Σε απολογία κλήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με μία αναφορά της ΚΑΕ Άρης, για τραυματισμό του αντιπροέδρου της, Νίκου Κάλλεν, από αντικείμενο που πετάχτηκε από την εξέδρα των φίλων του «Δικεφάλου», τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το «SDNA», η συγκεκριμένη αναφορά, συμπεριλήφθηκε στην έκθεση της Αστυνομίας και ο ουσιαστικός λόγος της κλήσης, ήταν αυτός, μαζί και με ένα υβριστικό σύνθημα που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην έκθεση της, η Αστυνομία έχει επισυνάψει τη συγκεκριμένη αναφορά, ως αναφορά της ΚΑΕ Άρης και όχι ως δική της.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, προσκομίστηκε στον αθλητικό δικαστή, βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, μέσω του οποίου θεωρεί ότι αποδεικνύεται πως δε συντρέχει κάποιος λόγος τιμωρίας. Στο βίντεο αυτό, η κάμερα είναι συνεχώς στραμμένη στο σημείο που είναι ο πάγκος του Άρη και ο αντιπρόεδρος του.

Το συγκεκριμένο βίντεο, προσκομίστηκε με στόχο να αντικρουστούν αυτά τα οποία ανέφερε ο Άρης μέσω του υπομνήματος του, στο οποίο μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «επίθεση» και ζητάει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, με άρθρα που, εκτός από χρηματικό πρόστιμο, επιφέρουν και αποκλεισμό έδρας.

Όλα δείχνουν ότι μέχρι την Παρασκευή, θα έχει προκύψει η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος είδε το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση, έλαβε υπ’ όψιν του όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης στο υπόμνημα της και απομένει να φανεί αν θα προκύψει κάποια τιμωρία ή όχι.