Skip to main content

Οι στρατηγοί του Stratego κατέκτησαν το δημαρχείο Πανοράματος

Παλιοί και κυρίως νέοι παίκτες του Stratego, μεταξύ άλλων, έστησαν τα πιόνια τους στο ταμπλό και έμαθαν για τις μπλόφες του παιχνιδιού.

Στα μυστικά του Stratego μυήθηκαν πάνω από 80 νέοι «στρατηγοί» που συμμετείχαν στα σεμινάρια εκμάθησης και στο 1ο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκαν στο δημαρχείο Πανοράματος, με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, παλιοί και κυρίως νέοι παίκτες του Stratego κάτω από τις οδηγίες του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Stratego Σταύρου Σεκερτζή έστησαν τα πιόνια τους στο ταμπλό, έμαθαν για τις μπλόφες του παιχνιδιού και για το πως μπορούν να κατακτήσουν τη σημαία του αντιπάλου, ενώ στο τέλος οι καλύτεροι προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στο 1ο που έγινε την Κυριακή στον ίδιο χώρο.

Τα σεμινάρια ήταν δωρεάν και στο τέλος στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής. Όσο για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε αυτό συμμετείχαν συνολικά 22 παίκτες, που έδωσαν πέντε σκληρούς αγώνες των 55 λεπτών μέχρι να οριστικοποιηθεί η τελική κατάταξη. Με τους συμμετέχοντες να μένουν ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και να δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη μάχη, γιατί όπως έλεγαν και οι διοργανωτές του διημέρου «STRATEGO IS NOT JUST A GAME... IT'S A LIFESTYLE!».