Skip to main content

Οι στρατηγικές διαπραγμάτευσης σε εκδήλωση του ΕΕΘ

Βασικός εισηγητής της εκδήλωσης ο διεθνούς φήμης Διαπραγματευτής και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Οι τεχνικές διαπραγμάτευσης αναλύθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της επιτροπής "Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων" στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα στην οποία φιλοξενήθηκε.

Τίτλος της εκδήλωσης οι «Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης» και βασικός εισηγητής ο διεθνούς φήμης Διαπραγματευτής και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ειδικά γι' αυτό.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέλυσε όλες τις βασικές πτυχές της διαπραγμάτευσης, που αποτελούν, όπως είπε, βασικό τομέα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.
 
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σάββας Κεσίδης τόνισε ότι "με σεμινάρια σαν και αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριό Θεσσαλονίκης εκπληρώνει το σκοπό του απέναντι στα μέλη του, γιατί προσφέρει δωρεάν πληροφόρηση πάνω σε ένα κρίσιμο, για την επαγγελματική δραστηριότητα, ζήτημα. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο μας γίνεται ακόμη περισσότερο χρήσιμο στα μέλη  του και εκπληρώνει την αποστολή του".

Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε πιστοποιητικό.