Skip to main content

Η συγγνώμη του Αρίας

Ο Ντιέγκο Αρίας παραδέχτηκε πως η αποβολή του στοίχισε στην ομάδα του και αποτέλεσε ένα από τα αίτια της ήττας από τον Εργοτέλη.

Ο Ντιέγκο Αρίας τόνισε ότι η αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στοίχισε στην ομάδα του, αλλά θα τον ωθήσει να βελτιωθεί στη συνέχεια.

"Είναι ένα παιχνίδι που μας πόνεσε. Θεωρώ ότι η αποβολή μου ήταν κρίσιμος σταθμός για την εξέλιξη του αγώνα. Είναι κρίμα, είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το ματς, αλλά από τα λάθη που έγιναν τελικά το χάσαμε", δήλωσε αρχικά ο Αρίας.

Για τη φάση της αποβολής του: "Βιάστηκα να αντιδράσω, δεν σκέφτηκα με καθαρό μυαλό, καμιά φορά σε τέτοιες φάσεις δεν υπάρχει ο χρόνος, προσπαθείς να σταματήσεις τον αντίπαλο παίκτη. Αντέδρασα λίγο παραπάνω αυθόρμητα. Φέρω την ευθύνη, θεωρώ ότι φταίω για ότι συνέβησε στην συνέχεια στην ομάδα. Περίμενα πάντως από τον διαιτητή λίγο παραπάνω επιείκεια. Αισθάνομαι ότι θέλω να μάθω πολλά από αυτή την στιγμή και να βελτιωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίας που μου δίνονται να παίζω βασικός".

Για το αν συζήτησε με κάποιον άνθρωπο του ΠΑΟΚ το ζήτημα της αποβολής του: "Συζητήθηκε το θέμα μετά το ματς. Και με τους συμπαίκτες μου και με κόσμο μέσα από τον ΠΑΟΚ. Με στόχο να μάθω από αυτό και να αποφεύγονται τέτοια λάθη στους αγώνες. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και ζήτησα συγγνώμη, πρέπει να λύνονται άμεσα αυτά τα θέματα. Τους είπα ότι δεν το χειρίστηκα σωστά".

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: "Θα αλλάξουμε ψυχολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μπει και πάλι σε τροχιά Ευρώπης και που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε".