Skip to main content

Η ταξιδιωτική Ατζέντα από 30 Σεπτεμβρίου-18 Οκτωβρίου

Συνάντηση με τον πολιτιστικό πλούτο της Κοπεγχάγης και «έκρηξη» γαστρονομίας από Γάλλους σεφ.

Events

9 Οκτωβρίου
Copenhagen Night of Culture
Κοπεγχάγη

Κάθε Οκτώβρη τα μουσεία, οι γκαλερί, οι βιβλιοθήκες, οι εκθεσιακοί χώροι, οι εκκλησίες, τα θέατρα, ακόμα και το βασιλικό παλάτι του Rosenborg της Κοπεγχάγης ανοίγουν τις πόρτες τους για το κοινό μόλις νυχτώσει, δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες να ανακαλύψουν τον πολιτιστικό πλούτο της δανέζικης πρωτεύουσας. Παράλληλα, μουσική, συζητήσεις, παραστάσεις, πάρτι και σταντ με φαγητό στους δρόμους συμπληρώνουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

10-18 Οκτωβρίου
La Semaine du Goût
Γαλλία
Η εβδομάδα γεύσης είναι η απάντηση των Γάλλων στο έτοιμο φαγητό και τον αμερικανικό τρόπο διατροφής. Σε όλη τη Γαλλία διοργανώνονται σεμινάρια για τη διατροφή και επιδείξεις υψηλής γαστρονομίας από τους γνωστότερους chefs. Ακόμη 3.500 chefs στέλνονται σε όλη τα γαλλικά σχολεία για να μυήσουν τους μικρούς Γάλλους σε θέματα υγιεινής διατροφής και σωστού τρόπου επιλογής των υλικών και παρασκευής του φαγητού.

Business News

30 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου
Paris Fashion Week
Παρίσι
Στο Carrousel du Louvre παρουσιάζονται κάθε χρόνο οι νέες τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.  Όλοι οι διάσημοι μόδιστροι της υψηλής ραπτικής παρουσιάζουν τα δικά τους σόου μόδας, ανάμεσά τους οι Karl Lagerfeld, Jean-Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Alexander McQueen κ.ά. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους επαγγελματίες της μόδας.

3 - 11 Οκτωβρίου
Interior Decoration Fair
Λιόν, Γαλλία

Στο Eurexpo της Λιόν θα πραγματοποιηθεί έκθεση αφιερωμένη στη διακόσμηση της κατοικίας και του κήπου. Πάνω από 20.000 επισκέπτες και επαγγελματίες θα ξεναγηθούν στις τέσσερις θεματικές ενότητες: Κτίριο και θέρμανση, εσωτερική διακόσμηση (υφάσματα, έπιπλα, μπάνια), πισίνες και κήποι. Στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ημερομηνίες γίνεται και η έκθεση αυτοκινήτου (Salon Automobile de Lyon), προσθέτοντας ένα ακόμη λόγο για να επισκεφτείτε το Eurexpo.

 

Business Story
Off