Skip to main content

Η Τερέζα Σίσελ νέα γενική διευθύντρια της Qatar σε Ελλάδα και Κύπρο

Θα είναι υπεύθυνη για την εκπροσώπηση, τον γενικό συντονισμό και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Qatar Airways στην ελληνική αγορά.

Η Qatar Airways ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές στη δομή της, καθώς τη θέση της Country Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο έχει αναλάβει, από τις αρχές Νοεμβρίου, η κα Theresa Cissell.

Από τη νέα της θέση, η κα Cissell θα είναι υπεύθυνη για την εκπροσώπηση, τον γενικό συντονισμό και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Qatar Airways στην Ελληνική αγορά. Υπό την εποπτεία της νέας Country Manager θα είναι και η αγορά της Κύπρου.

Η κα Cissell είναι στέλεχος-κλειδί της εταιρείας, καθώς εργάζεται στην Qatar Airways για τα τελευταία 16 χρόνια και η επιλογή της από την εταιρεία για την εν λόγω θέση αποτελεί επένδυση, που αναδεικνύει περαιτέρω την έμφαση που δίνει η Qatar Airways στη δραστηριοποίησή της στην περιοχή. Η πολυετής πορεία και εμπειρία της σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στην εταιρεία, όπως αυτές της Commercial Manager Κύπρου, Area Manager στο Ομάν και Business Development & Performance Manager για την Αραβική Χερσόνησο και το Ιράν, αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην περαιτέρω αναβάθμιση και επέκταση του οράματος και των στρατηγικών στόχων της Qatar Airways στην Ελλάδα.

«Με τιμά ιδιαίτερα η συγκεκριμένη απόφαση και είναι με μεγάλο αίσθημα ευθύνης που αναλαμβάνω την ηγεσία της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου προς την περαιτέρω ανάπτυξη, τόσο της εταιρείας, όσο και της ταξιδιωτικής αγοράς στην περιοχή. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα καθήκοντα που ανέλαβα και αισιόδοξη για το μέλλον της Qatar Airways σε αυτές τις δύο αγορές.» ανέφερε σχετικά η ίδια.

Σε δήλωση του ο Senior Vice President Europe της Qatar Airways, κ. Jonathan Harding είπε: «Η ανάθεση καθηκόντων στην Theresa Cissell θα ενισχύσει σημαντικά την εταιρεία μας και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με την Theresa επικεφαλής της Qatar Airways σε αυτές τις δύο αγορές μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι διαθέτουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα για την υποστήριξη και την πραγμάτωση της φιλοδοξίας μας για διαρκή ανοδική πορεία. Η μεγάλη εξειδίκευσή και εμπειρία της θα αποτελέσει πολύτιμη συνεισφορά στα μελλοντικά μας σχέδια.»

Η Qatar Airways διαθέτει τρεις απευθείας πτήσεις καθημερινά από την Αθήνα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, στη Ντόχα και δυο απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από το εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας που καλύπτει πάνω από 150 μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το 2016 η εταιρεία ανακοίνωσε νέα δρομολόγια σε προορισμούς όπως οι Αδελαϊδα (Αυστραλία), Ατλάντα (ΗΠΑ), Μπίρμινχαμ (Η.Β.), Βοστόνη (ΗΠΑ), Ελσίνκι (Φινλανδία), Λος Άντζελες (ΗΠΑ), Μαρακές (Μαρόκο), Πίζα (Ιταλία), Ρας ελ Κάιμα (ΗΑΕ), Σίδνευ (Αυστραλία), Βίντχουκ (Ναμίμπια) και Γιέρεβαν (Αρμενία). Τα πιο πρόσφατα δρομολόγια που προστέθηκαν στο δίκτυο είναι αυτά σε Κράμπι (Ταιλάνδη) και Σεϋχέλλες, στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 θα προστεθεί επίσης και το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.