Skip to main content

Η Θεσσαλονίκη αυτοσυστήθηκε στο Μιλάνο και τη Μπολόνια

Στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασαν το τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης και τα τουριστικά της πλεονεκτήματα.

Στη Λομβαρδία της Ιταλίας ταξίδεψε για δύο ημέρες η Θεσσαλονίκη, με την πρόσκληση για το καλοκαίρι στις αποσκευές της.

Στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασαν, σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, το τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης και τα τουριστικά της πλεονεκτήματα στο Μιλάνο και στην Μπολόνια.

Οι δύο παρουσιάσεις ήταν ενταγμένες στο event Luxury Greece που διοργανώθηκε από το γραφείο προώθησης προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων ViaggioXte σε συνεργασία με τον tour operator Viaggi Dell' Elefante με την παρουσία εκπροσώπων από luxury τουριστικά γραφεία της Λομβαρδίας/ Emilia –Romagna.

Στο event παρουσιάστηκαν ελληνικοί προορισμοί και συμμετείχαν μεμονωμένα ξενοδοχεία ή όμιλοι ξενοδοχείων, τεσσάρων και πέντε αστέρων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε B2B workshops και εξειδικευμένες παρουσιάσεις καθώς και επαφές με αεροπορικές εταιρίες για τη σύνδεση της πόλης με τα αεροδρόμια της γειτονικής χώρας.

Παρόντες στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μιλάνο και στη Μπολόνια ήταν οι επίτιμοι πρόξενοι της Ελλάδας κ. Σάκκαρης Νικόλαος και κ. Λαμπράκη Γεωργία αντίστοιχα.