Skip to main content

Wine Show: Η Θεσσαλονίκη... μέθυσε στην ανοιξιάτικη γιορτή του κρασιού στο λιμάνι (φωτο)

Πάνω από 90 καταξιωμένα οινοποιεία από όλη την Ελλάδα έκαναν απόβαση στην αποθήκη Γ' του λιμανιού και υποδέχτηκαν τους λάτρεις του κρασιού.

Μία γιορτή του κρασιού που μοσχοβολάει άνοιξη υποδέχτηκε για ένα διήμερο τους Θεσσαλονικείς στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην αποθήκη Γ΄ του λιμανιού.

Εχθές και σήμερα το Thessaloniki Wine Show άνοιξε τις πύλες του στους λάτρεις του οίνου, που δεν έχασαν την ευκαιρία να γευτούν κρασιά μονοποικιλιακά, πολυποικιλιακά αλλά και αφρώδη. Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης βρέθηκαν εναλλακτικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και Vegan κρασιά.

Πάνω από 90 καταξιωμένα οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, boutique wineries και δίκτυα διανομής με ελληνικά κρασιά βρέθηκαν στο λιμάνι και παρουσίασαν τις νέες αλλά τις αγαπημένες τους ταμπέλες στο ολοένα και αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, αλλά και τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και sommeliers.

Το διήμερο διοργάνωσε η δημιουργική ομάδα της Circo Entertainment και του Wine Style, γνωστοί για την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη τους για το κρασί και την εμπειρία τους σε πληθώρα επιτυχημένων projects.