Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019
x

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, το πάρτι του Θόδωρου Μητράκα, η πολυδιάσπαση στον Λαγκαδά και οι εκπλήξεις των εκλογών.

- Έδωσε συνεντεύξεις, συναντήθηκε με πολλούς πολιτικούς φίλους της, συμμετείχε σε εκδηλώσεις κι όλα αυτά μέσα σε ένα γεμάτο διήμερο στη Θεσσαλονίκη. Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, τρέχει την υποψηφιότητά της και δεν είναι μόνη. Μαθαίνουμε ότι πολλοί και με λόγο φίλοι της θα συνεισφέρουν όσο μπορούν για να την ενισχύσουν. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα προνομιακό πεδίο για την κ. Ασημακοπούλου ακριβώς γι' αυτό το λόγο, επειδή οι φίλοι που έχει στην πόλη και την περιοχή είναι αποφασισμένοι να την προωθήσουν...

-Με ένα πάρτι, στο οποίο μάζεψε όλες τις «γαλάζιες» φυλές της πόλης, γιόρτασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Θόδωρος Μητράκας, την ονομαστική του εορτή. Το «πάρτι» έγινε στο Trois, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ήταν πολύωρο. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα πολιτικά (κεντρικά και τοπικά), καθώς οι περισσότεροι που παραβρέθηκαν συμμετέχουν ενεργά στα κοινά. Υπό την επίβλεψη του οικοδεσπότη, που τους «επιτηρούσε» από τα 2,04 μ. Δεν τον λένε τυχαία «γίγαντα»...

-Λαγκαδάς, όπως Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις δημοτικές εκλογές. Τόση πολυδιάσπαση πουθενά αλλού. Τώρα ήρθε να προστεθεί και μια υποψηφιότητα για τη δημαρχία από το Σοχό. Η κ. Χρύσα Σάμου, δημοσιογράφος και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού, είναι η τελευταία υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε για το δήμο, προσδοκώντας να εκπροσωπήσει την ημι-ανεξάρτητη περιοχή του Σοχού. Που δηλαδή και να γίνει πράξη το σχέδιο για τη δημιουργία ενός νέου δήμου, διαφορετικού του Λαγκαδά, για τον ορεινό όγκο... Στην πεδιάδα πάντως μαθαίνω ότι πέφτουν κορμιά, στην προσπάθεια να κερδίσουν οι υποψήφιοι τις εντυπώσεις και να πάρουν με το μέρος τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, σε πρώτη φάση για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο.

-Εβδομάδα ανακοινώσεων αυτή που αρχίζει. Ανακοινώνονται και επισήμως συνδυασμοί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στους δήμους της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνονται πολλά ονόματα υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ανακοινώνονται τα στρατηγεία των συνδυασμών και συνεχίζονται οι περιοδείες όσων το έχουν ήδη πράξει. Μένουν όμως και κάποια κενά. Σκοπίμως σας βεβαιώ. Μην απογοητεύεστε, δε θα λήξει εδώ η προεκλογική περίοδος. Θα έχουμε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, καθώς για τα «βαριά χαρτιά» κάθε συνδυασμού είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε και Πάσχα μπροστά μας και Πρωτομαγιά... Δε θα τη βγάλουμε με μπακαλιάρο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ