Skip to main content

Οι Θεσσαλονικείς παίρνουν τους δρόμους για το 1 εκατ. ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ και στη Θεσσαλονίκη κυνηγούν μαύρα, μπλε και διαμαντένια εφτάρια για να ανακαλύψουν το «7άρι του εκατομμυρίου».

Μεγάλη κινητικότητα έχει προκαλέσει και στη Θεσσαλονίκη το σπουδαίο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ που προσφέρει το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου».

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ κυνηγούν μαύρα, μπλε και διαμαντένια εφτάρια για να ανακαλύψουν το «7άρι του εκατομμυρίου».

Το «7άρι του εκατομμυρίου» που κυκλοφόρησε στην αγορά πρόσφατα κοστίζει 10 ευρώ και δίνει κέρδη από 10 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πώς παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ που προσκελκύει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερο παικτών;

Οι παίκτες πρέπει αρχικά να ξύσουν όλα τα σημεία στο κουπόνι. Αν βρουν το μαύρο «7άρι» τότε κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό ενώ μάλιστα αν βρουν το μπλε «7άρι» τότε κερδίζουν 5 φορές το αντίστοιχο ποσό. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν και πιο τυχεροί καθώς όποιος βρει το διαμαντένιο «7άρι» κερδίζει και τα 20 ποσά του κουπονιού.

Βέβαια όλα τα κέρδη του εκάστοτε τυχερού λειτουργούν αθροιστικά, αφού οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 20 φορές στον ίδιο λαχνό.

Το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει κέρδη σε χιλιάδες νικητές καθημερινά. Ενδεικτικά και μόνο, τον Σεπτέμβριο τα συνολικά κέρδη στους τυχερούς παίκτες νικητές ανήλθαν σε 12,8 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως οι παίκτες μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια του ΣΚΡΑΤΣ δοκιμάζοντας την τύχη τους, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.