Skip to main content

Η Τουρκία ελπίζει ακόμη για τον τελικό του Champions League

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός ο τελικός θα διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Τουρκία», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού, Μεχμέτ Κασάπογλου.

Παρότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η Εκτελεστική Eπιτροπή της UEFA θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα την ολοκλήρωση του φετινού Champions League με μία μορφή Final 8, πιθανότατα στη Λισαβόνα, η Τουρκία συνεχίζει να ελπίζει ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη, όπως ήταν προγραμματισμένο πριν ξεσπάσει η πανδημία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός ο τελικός θα διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Τουρκία», δήλωσε σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό «TRT Sport», ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Μεχμέτ Κασάπογλου. «Παρακολουθούμε στενά, είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση» πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός.

Ο τελικός του Champions League επρόκειτο να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, στο στάδιο «Atatürk» της Κωνσταντινούπολης. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διακόπηκε τον Μάρτιο, πριν διεξαχθούν οι τέσσερις τελευταίες ρεβάνς της φάσης των «16».

Οι οριστικές αποφάσεις για την ολοκλήρωση του φετινού Champions League, μαζί με αρκετά ακόμη σημαντικά ζητήματα, θα ληφθούν κατά τη διήμερη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στις 17-18 Ιουνίου.