Skip to main content

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τους Κτηνοτρόφους

Αναλαμβάνει πρωτοβουλία, με την προσφορά χρηματοδοτικών επιλογών, για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας, που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι

Η Τράπεζα Πειραιώς, «με την ολοκληρωμένη προσέγγισή της στην αγροτική οικονομία, αναγνωρίζοντας και την εποχική διάσταση και τη σημασία των παρεμβάσεών της», δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση της κτηνοτροφίας της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, με την προσφορά χρηματοδοτικών επιλογών, για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας, που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες των κτηνοτρόφων μπορεί να καλυφθούν μέσω του Δανείου Μικρο–χρηματοδότησης έως €5.000 ή εναλλακτικά του Ανοικτού Δανείου Αγροτών (Α.Δ.Α), για μεγαλύτερα ποσά, ανάλογα με τη δομή των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και τις ανάγκες τους σε κεφάλαια. Παράλληλα, θα εξετάσει κατά προτεραιότητα τα αιτήματά τους, κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές των ζωοτροφών την περίοδο αυτή.

Τα δύο αυτά σύγχρονα και ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα απευθύνονται σε κτηνοτρόφους, οι οποίοι έχουν επιλέξει την Τράπεζα Πειραιώς, για τη λήψη των αγροτικών επιδοτήσεων, τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Η νέα πρωτοβουλία της Τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα», καταλήγει Τρ. Πειραιώς.