Skip to main content

Η Τσέλσι και η Λέστερ διεκδικούν το Κύπελλο Αγγλίας

Ο αυριανός τελικός του Wembley προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Στο Λονδίνο θα είναι στραμμένα αύριο (19:15) τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Τσέλσι και η Λέστερ διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο στο Wembley.

Οι «μπλε» προκρίθηκαν στον τελικό για 15η φορά στην ιστορία τους. Έχουν κατακτήσει 8 φορές το Κύπελλο. Τελευταία νίκη τους σε τελικό ήταν το 2018 με 1-0 κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρσι ηττήθηκαν με 2-1 από την Άρσεναλ.

Οι «αλεπούδες» διεκδικούν το πρώτο τους Κύπελλο. Τέσσερις φορές έχουν φτάσει στον τελικό και γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Τελευταία φορά έπαιξαν σε τελικό, πριν από 52 χρόνια, το 1969 και έχασαν με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Λέστερ προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

 Στα καταστήματα ΟΠΑΠ θα βρείτε πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» παίζονται και οι αγώνες Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι (σήμερα, 22:00), Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Κυριακή, 19:30) και Βερόνα-Μπολόνια (Δευτέρα, 21:45).

Τρεις προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες, «Επιστροφή Στοιχήματος», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» προσφέρεται στους αγώνες Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι-Λέστερ, ΑΕΚ-Άρης, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Βερόνα-Μπολόνια.

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League και των play off της Super League προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης».

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Kατεβάζοντας την εφαρμογή OPAPP, παίζουν, σκανάρουν τον λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα.

Για το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την εφαρμογή ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει και την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.