Skip to main content

Η Βίκος Cola φέρνει την απόλαυση στις προκλήσεις του «Final Four»!

Η Βίκος Cola αναλαμβάνει ρόλο «μαέστρου» φέροντας μοναδικές νότες απόλαυσης και γεύσης που δίνουν ξεχωριστό ρυθμό στα shows και στο «Final Four»

Μουσικές μονομαχίες, ανατρεπτικές στιγμές, απροσδόκητα αποτελέσματα και φυσικά Βίκος Cola. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το “Final Four” ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να καθηλώσει το κοινό με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, καθώς η απόλυτη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και τους final four στη σκηνή. Η Βίκος Cola αναλαμβάνει ρόλο «μαέστρου» φέροντας μοναδικές νότες απόλαυσης και γεύσης που δίνουν ξεχωριστό ρυθμό στα shows.

Όπως επισημαίνεται, «με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και κριτές τους: Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), το “Final Four” ανατρέπει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα talent shows. Σε αυτόν τον διαφορετικό μουσικό κόσμο, η τελική τετράδα των διαγωνιζόμενων έρχεται αντιμέτωπη με τους «διεκδικητές», που με το πείσμα και το ταλέντο τους προσπαθούν να τους «εκθρονίσουν». Η Βίκος Cola βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους συμμετέχοντες που διψούν για προκλήσεις και… αξεπέραστη γεύση!».

«Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στη σκηνή; Ποιος θα κερδίσει στις περισσότερες μονομαχίες; Η αναμονή για τον μεγάλο νικητή του “Final Four” γίνεται απολαυστική με Βίκος Cola!», καταλήγει η ενημέρωση.