Skip to main content

Η Vodafone για το μπλακ άουτ - Συγγνώμη για την ταλαιπωρία

Το ζήτημα με παρακείμενα δίκτυα παρουσιάστηκε λόγω απόκλισής τους από τις προδιαγραφές που μας είχαν κοινοποιηθεί, λέει η Vodafone.

Σε λανθασμένες προδιαγραφές στη χαρτογράφηση των δικτύων αποδίδει η Vodafone τις βλάβες που προκλήθηκαν στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και το δίκτυο της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Βάκχου και Ταντάλου. Η εταιρεία σε απάντησή της σε σχετικό ερώτημα της Voria.gr αναφέρει ότι το ζήτημα με παρακείμενα δίκτυα παρουσιάστηκε λόγω απόκλισής τους από τις προδιαγραφές που της είχαν κοινοποιηθεί, ενώ ζητεί συγγνώμη από τους περιοίκους για την όποια ταλαιπωρία.

Διαβάστε εδώ: Μπλακ άουτ στη Δυτική Θεσσαλονίκη εξαιτίας εργασιών για οπτικές ίνες

                     Ταλαιπωρία και οργή για το μπλακ άουτ λόγω.. οπτικών ινών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Vodafone

Σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου γίνονται έργα δικτύου της εταιρίας μας παρουσιάστηκε ζήτημα με παρακείμενα δίκτυα λόγω απόκλισής τους από τις προδιαγραφές που μας είχαν κοινοποιηθεί.

Οι τεχνικές μας ομάδες κινητοποιήθηκαν από το πρωί για την άμεση διερεύνηση και αποκατάσταση του συμβάντος.

Αυτή τη στιγμή, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της ΔΕΗ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Η τήρηση αυστηρών μέτρων Υγιεινής και Ασφαλείας και η αποτελεσματική συνεργασία μας με άλλα δίκτυα κοινής ωφέλειας παραμένει βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας κατά τη διάρκεια των εργασιών επέκτασης του δικτύου μας.

Ζητούμε συγνώμη από τους περιοίκους για την όποια ταλαιπωρία.