Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

Η VOLOTEA ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Από την Άνοιξη του 2020, η αεροπορική θα προσφέρει απευθείας πτήσεις προς Ηράκλειο και Μύκονο, με δύο συχνότητες την εβδομάδα και 27.600 θέσεις

Την έναρξη της δραστηριότητάς της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», με δύο νέα δρομολόγια προς το Ηράκλειο και τη Μύκονο, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία Volotea, που διατηρεί εκτενές δίκτυο σε πολλές μικρού και μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκές αγορές.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει 27.600 θέσεις συνολικά και δύο εβδομαδιαίες συχνότητες και προς τους δύο προορισμούς.

Με συνολικά 200 πτήσεις τον χρόνο, η Volotea θα εκτελεί τα δύο νέα δρομολόγια με τις εξής συχνότητες:

- Ηράκλειο: Από τις 13 Απριλίου, 18.700 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα: Δευτέρα και Παρασκευή.
- Μύκονος: Από τις 25 Μαΐου, 8.900 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα: Τρίτη και Σάββατο.

«Η Ελλάδα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για εμάς, που μας έχει προσφέρει  υγιή επιχειρησιακή ανάπτυξη και αυξανόμενη ζήτηση. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", ως η δεύτερη σημαντικότερη πύλη για την Ελλάδα, αποτελεί σημαντική προσθήκη στο δίκτυο μας, με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε απευθείας συνδέσεις και στα δύο νησιά που έχουν μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας», δήλωσε ο Carlos Muñoz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Volotea.

«Καλωσορίζουμε θερμά τη Volotea στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" , καθώς και τα δύο νέα δρομολόγια της προς Μύκονο και Ηράκλειο. Με την προσθήκη του Αεροδρομίου "Μακεδονία", η Volotea θα επιχειρεί σε 11 από τα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στρατηγική απόφαση της αεροπορικής εταιρείας να επενδύσει στους μοναδικούς και παγκοσμίου φήμης προορισμούς που εξυπηρετούμε, καθώς και στην άριστη συνεργασία που έχουμε οικοδομήσει. Η Volotea είναι στρατηγικός συνεργάτης για εμάς, δεδομένου ότι κατέχει μία από τις δέκα πρώτες θέσεις όσον αφορά στο μερίδιο αγοράς της στα αεροδρόμιά μας, συμβάλλοντας σημαντικά τόσο στη διεθνή όσο και την εγχώρια διασυνδεσιμότητα των σημαντικού αριθμού ελληνικών προορισμών. Η Fraport Greece θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αναπτυξιακή πορεία της Volotea προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον και μια στενή και συνεπή συνεργασία σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece.

Η Volotea ξεκινά 17 νέες πτήσεις στην Ελλάδα, που είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση, αυξάνοντας το δίκτυό της σε 80 δρομολόγια συνολικά. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 1.3 εκατομμύρια θέσεις, που αντιστοιχούν σε 13% αύξηση συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ξεκινά να επιχειρεί σε δύο επιπλέον ελληνικά αεροδρόμια, της Θεσσαλονίκης και της Καλαμάτας.

Το 2020 η Volotea ενισχύει το δίκτυό της με 53 νέα δρομολόγια συνολικά, συνδέοντας με απευθείας πτήσεις 90 πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε 14 χώρες, μέσω 346 διαφορετικών δρομολογίων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ