Skip to main content

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δυτική Θεσσαλονίκη

Σε Σταυρούπολη και Εύοσμο βρέθηκε μετά τους Αμπελόκηπους ο πρόεδρος της ΝΔ όπου περπάτησε σε πλατείες και συνομίλησε με κόσμο.

Μετά τους Αμπελόκηπους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Ηλιούπολη, όπου τον περίμενε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Μάλιστα, ο κ. Δεμουρτζίδης είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για το έργο της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας, όπου ήταν και η στάση του προέδρου της ΝΔ. Μια ανάπλαση, που εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο και έχει σημαντικά χαρακτηριστικά βιωσιμότητας. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν πολύ φιλικός με τον κόσμο στα γύρω μαγαζιά, έπαιξε μέχρι και ποδοσφαιράκι με παιδιά και βγήκε πολλές selfie με νέους.

Στον Εύοσμο ο κ. Μητσοτάκης έκανε την επόμενη στάση της περιοδείας του στη δυτική Θεσσαλονίκη. Μετέβη στην πλατεία Ευόσμου και η πρώτη του κίνηση ήταν να πάει στην κεντρική εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου ασπάστηκε την εικόνα του Ευαγγελισμού και συνομίλησε με τον πατέρα Γεώργιο. Εξάλλου είναι και Χαιρετισμοί…

Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρο Σούλα και παρουσία των βουλευτών Σταύρου Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα και Δημήτρη Σταμάτη, αλλά και πολλών κομματικών στελεχών, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τα πολλά καφέ της περιοχής, χαιρέτισε τον κόσμο, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες, ενώ συναντήθηκε με σχεδόν όλη τη δημοτική ομάδα του Πέτρου Σούλα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον Μίλτο Τασούλη, τον Γιώργο Μαξούρα και τον Χρήστο Μπουγιουκλή. Σε καφέ χαιρέτισε και τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Καμαρινό και μια παρέα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του. Στην πλατεία Ευόσμου, ο πρόεδρος της ΝΔ έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τον κόσμο.

Επόμενη στάση του κ. Μητσοτάκη είναι αυτή την ώρα στο παραλιακό καφέ μπαρ Θερμαϊκός, στη λεωφόρο Νίκης, όπου συναντάται με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ενώ θα κλείσει την πρώτη βραδιά του στη Θεσσαλονίκη, με έξοδο με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον ένα του γιο.