Skip to main content

Η voria.gr από σήμερα κοντά σας...

Στόχος μας, η προβολή του γίγνεσθαι της Βόρειας Ελλάδας.
Αγαπητοί διαδικτυακοί αναγνώστες μας,
Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας της voria.gr με χαρά σας καλωσορίζω στη νέα ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα voria.gr. Την πρώτη με έδρα τη Θεσσαλονίκη και άξονα αναφοράς τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Πρόκειται για την πρώτη φιλόδοξη απόπειρα με στόχο η voria.gr να αποτελέσει μια εξειδικευμένη δικτυακή πύλη για την προβολή του επιχειρηματικού, οικονομικού και πολιτικού γίγνεσθαι της περιοχής.
Η οικονομία και  οι επιχειρήσεις, η εσωτερική αλλά και η  διεθνής επικαιρότητα,    αποτελούν το βασικό κορμό του voria.gr με ιδιαίτερη έμφαση  στην προβολή του βορειοελλαδικού τόξου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που εμφανίζει ο κάθε νομός.
Γραμμή εκκίνησης αυτής της απόπειρας είναι ο σχεδιασμός ενός σύγχρονου portal
με βάση μια εναλλακτική πρόταση στον τομέα της ενημέρωσης, που θα αναδεικνύει όλα τα τρέχοντα θέματα με νέες δυνατότητες για τον επισκέπτη ενισχύοντας την πολυφωνία και την αμεσότητα μιας σύγχρονης ειδησεογραφικής πύλης.
Η voria.gr,  συνδυάζοντας τα συστατικά μιας ημερήσιας εφημερίδας και ενός εξελιγμένου τεχνολογικά δικτυακού τόπου θα ανανεώνεται συνεχώς με ειδησεογραφικό υλικό  που θα  αξιολογούν και θα επεξεργάζονται έμπειροι δημοσιογράφοι.
Φιλοδοξία όλων όσων συνετέλεσαν στο εγχείρημα είναι να καταστεί η νέα πύλη ένα πραγματικό εργαλείο ενημέρωσης για τον πολίτη με την προσφορά ολοένα και περισσότερων υπηρεσιών.
Ευελπιστούμε και  στη δική σας συνεργασία  για την καλύτερη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής εφημερίδας voria.