Skip to main content

Η Voria.gr έγινε και πάλι έντυπη και πάει... στη Philoxenia

Η μεγαλύτερη οικονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται ξανά στο χαρτί και διανέμεται δωρεάν στη ΔΕΘ και το κέντρο της πόλης!

Σε νέα ειδική έντυπη έκδοση, μετά από αυτή στην 82η ΔΕΘ, για τη «Νέα εποχή για τον τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα», προχώρησε η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα, συμμετέχοντας, έτσι, ενεργά στο μεγαλύτερο τουριστικό εκθεσιακό γεγονός της περιοχής, την 33η Philoxenia και το «αδελφάκι» της, Hotelia.

Με κεντρικό θέμα «Νέα εποχή για τον τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα», η 16σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr  αναδεικνύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Β. Ελλάδας στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, με ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και εν γένει την Κεντρική Μακεδονία, με συνέντευξη της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, και, τέλος, με απόψεις εμπλεκόμενων φορέων.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν στις πύλες της ΔΕΘ, αλλά και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης: στη συμβολή της πλατείας Αριστοτέλους με την οδό Τσιμισκή και στην συμβολή της Αριστοτέλους με την οδό Εγνατία.