Skip to main content

Η Voria.gr γίνεται έντυπη και... αγγλική και πάει στην 83η ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη οικονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται στο χαρτί και διανέμεται εντελώς δωρεάν, στη ΔΕΘ και το κέντρο της πόλης!

Με ειδική έντυπη έκδοση, και στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, υπό τον τίτλο «Θεσσαλονίκη: Κωδικός 2020», αλλά και με υπαίθριο περίπτερο στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει εφέτος στο μεγαλύτερο εκθεσιακό πολυγεγονός της χώρας η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα.

Με κεντρικό θέμα τον ρεαλιστικό οραματισμό της Θεσσαλονίκης του 2020 και μία σειρά από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης η 32σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr αναδεικνύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης σε μια κομβική συγκυρία ανάπτυξης, που διαφαίνεται και στην παρουσία παγκόσμιων εταιρικών κολοσσών στην εφετινή διοργάνωση, καθώς σε αυτήν τιμώνται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Για τη Θεσσαλονίκη το 2020 αποτελεί ένα στοίχημα, για το οποίο υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα κερδηθεί. Σε αυτήν την κατεύθυνση, στην έντυπη μορφή της Voria.gr και στην ένθετη Special English Edition, μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων τη συνέντευξη του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, τη συνέντευξη του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, να ενημερωθείτε για την εξέλιξη όλων των μεγάλων έργων στη Βόρεια Ελλάδα, να πάρετε γεύση από τις καινοτομίες της ελληνικής και της αμερικανικής τεχνολογίας που «προσγειώνονται» φέτος στην Έκθεση.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, στο υπαίθριο σταντ, αλλά και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και τις 9 ημέρες που θα είναι σε εξέλιξη το πολυγεγονός.

Η Voria.gr, μαζί με τα... αδελφάκια της, Greenagenda.gr και Forologikanea.gr, θα δίνουν το «παρών» καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον χώρο Α8, κοντά στο κτήριο Διοίκησης της ΔΕΘ.