Skip to main content

Η Voria.gr γίνεται έντυπη και πάει... στην 82η ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη οικονομική ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται στο χαρτί και διανέμεται εντελώς δωρεάν, στη ΔΕΘ και το κέντρο της πόλης!

Με ειδική έντυπη έκδοση για «Το νέο στοίχημα της Θεσσαλονίκης» και περίπτερο στην 82η ΔΕΘ συμμετέχει εφέτος στο μεγαλύτερο εκθεσιακό πολυγεγονός της χώρας η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα.

Με κεντρικό θέμα "Το νέο στοίχημα της Θεσσαλονίκης" και μία σειρά από ρεπορτάζ και άρθρα η 16σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr  αναδεικνύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης σε μια κομβική συγκυρία, κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πυρκαγιά του 1917, που άλλαξε τη ρυμοτομία του κέντρου της πόλης, ενώ ταυτόχρονα μετά από ταλαιπωρίες δεκαετιών «κλείνει» η ατζέντα της δεκαετίας του 1980 (μετρό, λιμάνι, αεροδρόμιο κ.λπ.). Σε αυτή τη χρονική στιγμή η Θεσσαλονίκη αναζητά διεξόδους στο μέλλον, με το στοίχημα να είναι ανοιχτό σε πολλά επίπεδα.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο.

Η έντυπη έκδοση  της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, αλλά και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ.

Εξάλλου, η Voria.gr μαζί με τα... αδελφάκια της, Greenagenda.gr και Forologikanea.gr, θα δίνουν το «παρών» καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στο Περίπτερο 15, στο Σταντ 15Α.