Skip to main content

Η Voria.gr γίνεται ξανά έντυπη, γράφει για τη Θεσσαλονίκη του 2030 και... πάει 86η ΔΕΘ

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα τυπώνεται και πάλι στο χαρτί και διανέμεται εντελώς δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr, που αυτήν την περίοδο σβήνει 13 κεράκια, γίνεται για μία ακόμη φορά έντυπη και κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία της Θεσσαλονίκης υποδεχόμενη την 86η ΔΕΘ, που φέτος επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς -μετά από το 2020, που δεν διεξήχθη λόγω πανδημίας, και την περσινή χρονιά, που ήταν αρκετά... διαφορετική επίσης εξαιτίας περιοριστικών μέτρων-, από σήμερα Σάββατο έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Η περίοδος που διανύουμε σηματοδοτεί μια καινούργια αφετηρία προς την επόμενη καλύτερη ημέρα, τη μετα-κορωνοϊό εποχή, αλλά με ένα ακόμα απειλητικό βαρίδι, την ενεργειακή δαμόκλειο σπάθη. Παρά τις διαδοχικές κακοτοπιές και το βαρύ αποτύπωμα των σοβαρών κρίσεων που αντιμετωπίζει η παγκόσμια και η ελληνική οικονομία, η Θεσσαλονίκη μάχεται να καλύψει το χαμένο έδαφος, κάνει... restart και βάζει πλώρη προς τη ριζική αλλαγή της εικόνας της, με ορόσημο το 2030, επενδύοντας στην εξέλιξη και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

«Θεσσαλονίκη: Κωδικός 2030». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας έντυπης έκδοσης της Voria.gr, γιατί η Θεσσαλονίκη έχει στραμμένο το βλέμμα στο εβληματικό 2030, ένα σημάδι στο άμεσο μέλλον όπου διαφαίνεται να συγκλίνουν και να αποδίδουν οι πρωτοβουλίες δεκαετιών για την ανάπτυξη της πόλης.

Σε αυτήν, λοιπόν, την έκδοση, η Voria.gr αναδεικνύει τη συγκεκριμένη προοπτική, καταγράφοντας τα μεγάλα έργα που μπαίνουν στην τελική ευθεία και αποτυπώνοντας τον σχεδιαστικό... οργασμό που επιτελείται το τελευταίο διάστημα στην πόλη. Τη Θεσσαλονίκη που προσβλέπει σε μία... «Νέα Θεσσαλονίκη», με νέες, σύγχρονες υποδομές, δρομολογούμενες εμβληματικές αναπλάσεις, εντυπωσιακές ανακατασκευές και καίριες επενδύσεις.

Οι εξελίξεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης και τις επεκτάσεις του, το Fly Over, το παραλιακό μέτωπο, το αναβαθμισμένο Λιμάνι, η Εγνατία Οδός, οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι και οι οδικές συνδέσεις, το επενδυτικό boost στην κτηματαγορά, η Νέα ΔΕΘ, η Νέα Αριστοτέλους, το ντεκ της Παλιάς Παραλίας, η Νέα Τούμπα, το νέο γήπεδο του Άρη, το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, η αναγεννημένη Αγορά Μοδιάνο, το σχέδιο για την αναβάθμιση στο Καπάνι, η πλατεία Διοικητηρίου, η ψηφιακή μετεξέλιξη, η θεαματική τουριστική άνθιση, η καινοτομική πλευρά της πόλης που μπορεί να την καταστήσει τεχνολογικό hub, είναι κάποια από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται και αναδεικνύει η έντυπη Voria.gr.

Ταυτόχρονα, κυβερνητικοί, αυτοδιοικητικοί και επικεφαλής παραγωγικών φορέων σχολιάζουν τα τεκταινόμενα και καταθέτουν τα οράματά τους για τη Θεσσαλονίκη του 2030. Στην έντυπη Voria μπορείτε να διαβάσετε επίσης τις συνεντεύξεις του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη και του πρώην υπουργού Οικονομικών και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδη Τσακαλώτου,  άρθρα του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Σταύρου Καλαφάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, του Τομεάρχη Ενέργειας και βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου, της Τομεάρχη Τουρισμού και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου, του μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Σαουλίδη, τοποθετήσεις των δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης, των επικεφαλής των τοπικών παραγωγικών φορέων κ.ά.

Για να δείτε την έντυπη Voria σε ψηφιακή μορφή πατήστε εδώ

Στα 13 χρόνια που υπάρχει η Voria.gr πολλά έχουν αλλάξει. Και στη Θεσσαλονίκη και στην ενημέρωση. Αλλά και στην ίδια τη Voria.gr που, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο, όλο και περισσότεροι.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης τις ημέρες που θα είναι σε εξέλιξη η 86η Έκθεση, στη ΔΕΘ αλλά και από το περίπτερο της Voria.gr στην έκθεση (μετά την πύλη Σιντριβανίου, στον υπαίθριο χώρο Α08 stand 5).