Skip to main content

Η Voria.gr κερδίζει τη μάχη της ενημέρωσης και μέσα στην πανδημία

Τον Νοέμβριο πάνω από 3,2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες επέλεξαν τη Voria.gr, την πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα με έδρα στη Βόρεια Ελλάδα.

Τη μεγάλη εμπιστοσύνη του στην εγκυρότητα της Voria.gr εκφράζει καθημερινά, στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, το αναγνωστικό κοινό.

Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, οι αναλύσεις και οι απόψεις των δημοσιογράφων της Voria.gr διαβάζονται καθημερινά από δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της ιστοσελίδας στα θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα (στην πρώτη θέση των site με έδρα στη Β. Ελλάδα σύμφωνα με το Similar Web).

Είναι ενδεικτικό ότι τον Νοέμβριο πάνω από 3,2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες επέλεξαν τη Voria.gr, με τις προβολές σελίδας να φτάνουν τα 7,5 εκατ., ενώ χθες 3 Δεκεμβρίου την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν 189.263 μοναδικοί χρήστες.

Επιβεβαιώνεται ξανά ότι στις κρίσιμες και οριακές συγκυρίες, όπως αυτή που δυστυχώς βιώνουμε τώρα με τον κορωνοϊό μετρώντας κάθε μέρα δεκάδες νεκρούς, ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου αναζητά σοβαρές πηγές προκειμένου να αντλήσει αξιόπιστες πληροφορίες, ψύχραιμη ενημέρωση και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, η προτίμησή σας μας τιμά. Δεσμευόμαστε, παρά τις όποιες παραλείψεις μας, ότι θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τη δύσκολη πορεία της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης που έχουμε χαράξει από το 2009.