Skip to main content

Η Voria.gr σάς εύχεται Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2022!

Το 2021 ανήκει, πλέον, στο παρελθόν, το ελπιδοφόρο 2022 είναι, πια, το παρόν. Η Voria.gr σάς εύχεται ευτυχία, ευημερία και προπαντός υγεία

Το 2021, αυτό το τόσο αβάσταχτο έτος για όλον τον κόσμο, ουρά τού επίσης πολύπαθου 2020, λόγω της πανδημίας, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Μπροστά μας το 2022, ένα έτος που, αν και δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, εξαιτίας της καταιγίδας «Όμικρον» η οποία σαρώνει και τη χώρα μας, προτρέπει και δεν ανατρέπει την Ελπίδα. Η Voria.gr σάς εύχεται ολόψυχα ευτυχία, δημιουργικότητα, ευημερία και, το πλέον ζητούμενο, υγεία.

Σαν σε... σίκουελ, όπως το 2021 έτσι και σήμερα, η χαραυγή του νέου έτους μάς βρίσκει ξανά μουδιασμένους, εξαντλημένους από τις διαδοχικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας λόγω των μέτρων, είτε λαμβάνονται είτε αίρωνται, χωρίς πληθωρικά ρεβεγιόν, πυροτεχνήματα και διασκέδαση όπως την είχαμε συνηθίσει. Μας βρίσκει και πάλι αγχωμένους για τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους, αλλά τουλάχιστον κοντά τους, με μέτρα προστασίας. Παρ' όλα αυτά, η έλευση της νέας χρονιάς δεν παύει να μας γεμίζει αισιοδοξία ότι είμαστε ακόμα πιο κοντά στο να υπερκεράσουμε τον πιο μεγάλο σκόπελο που γνώρισε στη σύγχρονη ιστορία της η ανθρωπότητα. Μας γεμίζει Ελπίδα.

Όσο κι αν η πανδημία μάς έχει φθείρει την τελευταία διετία, η Ελπίδα έχει κέλυφος αδιαπέραστο, χαλύβδινο, και ζει σε εθελούσια καραντίνα στα μύχια της ψυχής μας. Μας εμβολιάζει με προσδοκία, παράγει αντισώματα για κάθε κακοτοπιά, είναι η μάσκα που φιλτράρει τα μολυσματικά σταγονίδια της αναποδιάς. Δεν λογαριάζει ούτε από μεταλλάξεις ούτε από παραλλαγές, είναι αμόλυντη. Κι είναι αυτή που δείχνει τον δρόμο προς μια Άνοιξη, όχι απ' αυτές που κάθε χρόνο τούς μέλλει να 'ρχονται, αλλά απ' αυτές που φτιάχνουμε μόνοι μας.

Είθε το 2022 να είναι το έτος μιας άλλης, πιο μεταδοτικής πανδημίας, που δεν μολύνει, δεν λογαριάζει μάσκες κι αναγεννά: αυτής του Χαμόγελου.

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2022!

Με θερμές ευχές για Υγεία σε όλους μας, Υπομονή, Επιμονή κι Ελπίδα,

η συντακτική ομάδα της Voria.gr