Skip to main content

Η Voria.gr τυπώθηκε ξανά και μοιράζεται στην 28η Agrotica!

Η ειδική έκδοση της Voria.gr αναδεικνύει τη χρυσή συγκυρία για την ελληνική αγροτική οικονομία και τον εκσυγχρονισμό της

Σε μία ακόμη ειδική έντυπη έκδοση προχώρησε η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα, συμμετέχοντας, έτσι, ενεργά, στο μεγαλύτερο αγροτικό εκθεσιακό γεγονός της περιοχής, την 28η Διεθνή Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων Agrotica 2020.

Με κεντρικό θέμα «Στο χωράφι με το τάμπλετ!», η 16σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr αναδεικνύει τη χρυσή συγκυρία για την ελληνική αγροτική οικονομία και τον εκσυγχρονισμό της με πράσινο αποτύπωμα, με ρεπορτάζ για τις αγροκαινοτομίες που θα παρουσιαστούν στην 28η Agrotica, τη Γεωργία Ακριβείας, για το μέλλον των συνεταιρισμών, καθώς και για τις «νέες» καλλιέργειες, όπως αυτή της φαρμακευτικής κάνναβης. Ακόμη, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, αλλά και πολλά άλλα θέματα για την αγροτική οικονομία.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr για τη μεγαλύτερη Agrotica των δεκαετιών της ιστορίας της διανέμεται εντελώς δωρεάν στις πύλες της ΔΕΘ, από την πλευρά της ΧΑΝΘ και της οδού Εγνατίας, αλλά και μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Διαβάστε την έντυπη έκδοση ΕΔΩ.