Skip to main content

Η Βούλα Πατουλίδου παίζει και... ταράζει τα νερά (φωτο)

Η ανάρτηση, με διφορούμενο μήνυμα, της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της φημολογούμενης υποψηφιότητας της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλιδου, για τον δήμο Θεσσαλονίκης, που η ίδια φούντωσε με διφορούμενες δηλώσεις της, σήμερα μια ανάρτησή της στο Instagram, επανέφερε τη σεναριολογία.

Η κα. Πατουλίδου σε συνέντευξή Τύπου ερωτηθείσα σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για τον δήμο Θεσσαλονίκης είχε απαντήσει με ένα γρίφο: «Αν δεν είχα ανέβει στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη δε θα ήμουν ολυμπιονίκης». Η ρήση αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ανοιχτό ενδεχόμενο για τη διεκδίκηση του Δήμου.

Μια μέρα μετά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωνε ξεκάθαρα ότι ήδη έχει συμφωνήσει με την κα. Πατουλίδου να είναι στο ψηφοδέλτιό του στις περιφερειακές εκλογές.

Κι αφού οι φήμες ηρέμησαν, έρχεται νέα διφορούμενη τοποθέτηση της κ. Πατουλίδου σχετική εκ νέου με τον δήμο Θεσσαλονίκης, που ξαναφουντώνει τα σενάρια.

Η αντιπεριφερειάρχης ανάρτησε φωτογραφία στην οποία φιλάει έναν βάτραχο και γράφει: «Λέτε να γίνει... δήμαρχος;».

Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως, τα σενάρια ηθελημένα πλέον πήραν και πάλι φωτιά...