Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗ VWOMAN: ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του ΟΤΘ και χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου μιλάει στη Vwoman.

Εκείνη χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στον στίβο μετά από 80 χρόνια. Οι Έλληνες της χάρισαν την πρώτη θέση στις Περιφερειακές εκλογές του 2019, οπότε και επανεξελέγη πρώτη σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα.

Παραμένει πάντα ειλικρινής, αυθεντική, πιστή στα ιδεώδη και στη συνείδησή της. Είναι μία κλασσική Ελληνίδα μητέρα. Αγαπά την Βούλα που όταν πέφτει, σηκώνεται και συνεχίζει τον αγώνα. Δεν το έβαλε κάτω ποτέ! Ακόμα και όταν δέχτηκε απειλές να μην μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Οραματίζεται μία Μητροπολιτική πόλη πρότυπο, μία Θεσσαλονίκη πρώτη στη λίστα κάθε επισκέπτη και δουλεύει σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσει τα σχέδια της. Εμπόδιο δεν μπαίνει ούτε η πανδημία. Αντιθέτως, είδε τον κορωνοϊό ως μια πρόκληση, από όπου με στοχευμένες δράσεις έβγαλε τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης νικητή.

Για τη Βούλα Πατουλίδου δεν υπάρχουν εμπόδια. Εξάλλου, ποιος άλλος ξέρει τα να υπερπηδά καλύτερα από τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης στα 100 μέτρα μετ΄ εμποδίων.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Βούλας Πατουλίδου στη Vwoman.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ