Skip to main content

Οι Βούλγαροι στέλνουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Αγγλία

Σύμφωνα με βουλγαρική ιστοσελίδα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ με προορισμό την Αγγλία.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Σύμφωνα με τη βουλγαρική ιστοσελίδα «blitz.bg» ο 35χρονος επιθετικός θα μετακομίσει και πάλι στην Αγγλία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«O Μπερμπάτοφ ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο αγγλικού συλλόγου σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Η συζήτηση έγινε την παραμονή του Πάσχα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Άγγλοι να κάνουν συγκεκριμένη προσφορά στον Βούλγαρο. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μια άλλη πηγή αναφέρει πως ο Μπερμπάτοφ τις παραμονές του Πάσχα είχε μια μεγάλη συζήτηση με τον Στίλιαν Πετρόφ (σ.σ. είχε λευχαιμία) ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι του πρότεινε την επόμενη σεζόν να παίξουν μαζί στην Αστον Βίλα. Το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί. Ο Μπερμπάτοφ ακόμη δεν έχει αποφασίσει 100% αν τελειώσει την καριέρα του ή θα παίξει».